06-40999206 ⭐⭐⭐⭐⭐ Google-reviews info@ericmeijerelectrotechniek.nl

Elektrotechniek

Groepenkasten

Een nieuwe groepenkast……
een veilig gevoel.

Veel oudere huizen zijn nog voorzien van een zogenaamde stoppenkast. Het is aan te raden uw stoppenkast te vervangen door een moderne groepenkast met installatieautomaten. Deze verhogen namelijk de beschikbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak van uw installatie.

Ik kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Vervangen van uw oude stoppenkast. Dit zorgt voor een veiligere situatie
  • Uitbreiding groepenkast
  • Realiseren van een hoofdschakelaar in de bestaande installatie
  • Realiseren van een aardleiding en/of aardlekschakelaar

Wandcontactdozen en schakelmateriaal

Heeft u een nieuwe woning gekocht en zitten de wandcontactdozen in uw huidige woning net niet op de juiste plek waar u deze graag gehad zou hebben? In overleg met u maak ik extra stopcontacten en schakelaars bij, verplaats ik de bestaande stopcontacten of vervang het schakelmateriaal

Verlichting

Hoe fijn is het om in het gehele huis of kantoorruimte de juiste en goede verlichting te hebben op de juiste plek? De vroegere gloeilampen kunnen geheel vervangen worden door duurzame ledverlichting voorzien van dimmers zodat u zelf de juiste sfeer kunt creëren.

Tuinverlichting

Op een heerlijke avond lekker onder de overkapping genieten van een wijntje en uitzicht over uw mooie tuin? De inrichting van uw tuin is belangrijk. Wat de tuin uiteindelijk afmaakt is de verlichting van uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken die ik kan realiseren voor u.

Domotica

Een slim huis,  en comfortabeler wonen.  Met domotica automatiseer je een huis tot een smart home.

Denk aan verlichting die automatisch aanspringt of een slimme thermostaat, de gordijnen sluiten met je smartphone of I-Pad.

Het creëren van sferen en thuissimulatie. Het is allemaal mogelijk met domotica.

Formulier

Telefoon

06-40999206

Email

info@ericmeijerelectrotechniek.nl