06-40999206 ⭐⭐⭐⭐⭐ Google-reviews info@ericmeijerelectrotechniek.nl
9

Uw laadpaalspecialist!

Fijn dat u meer informatie wilt over een laadpaal voor een electrische of hybride auto! Wellicht heeft u een electrische/hybride auto gekocht of bent u van plan er binnenkort 1 aan te schaffen? Hoe fijn is het dan dat u uw auto thuis direct kunt opladen? Ik kom persoonlijk bij u langs en bespreek  de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal die door mij persoonlijk wordt geplaatst. 

9

Alfen laadpaal

Ik werk voornamelijk met het gerenomeerde merk Alfen. Een Alfen laadpaal is dé geschikte laadpaal voor uw electrische auto of plug-in hybride en bovenal erg gebruiksvriendelijk. Alfen is een Nederlandse producent van laadpalen en wandladers voor elektrisch aangedreven en plug-in hybride voertuigen. Alfen is een van de marktleiders op gebied van laadstations en heeft een breed aanbod. Laders van Alfen behoren tot de absolute top! Mocht u liever een andere laadpaal laten installeren, bv Tesla, EV Hub, dan kunt u uiteraard ook bij mij terecht.  

9

Zonnepanelen i.c.m. EV laadstation

Het kabinet heeft het plan om de salderingsregeling vanaf 2025 stapsgewijs te gaan afbouwen. Zonnepaneeleigenaren gaan dan een gedeeltelijke vergoeding krijgen voor electriciteit die ze niet kunnen salderen. Het loont echter om uw eigen opgewekte energie direct zelf op te maken! Uw electrische auto wordt hierbij ingezet als accu voor de opgewekte stroom van uw zonnepanelen. U bent goed voorbereid op de toekomst en draagt uw steentje bij aan een beter milieu!

9

Laadpaalbeheer

Indien gewenst kunt u gebruik maken van back-office. U heeft via een app inzicht in alle laadsessies en facturatie zodat u ook zakelijk uw laadsessie kunt declareren bij uw werkgever.

⭐⭐⭐⭐⭐

Na de aanschaf van onze volledig elektrische wagen, gingen wij op zoek naar de juiste partij om bij ons een wallbox (laadpaal) te laten installeren. In onze zoektocht zijn we tegen Eric Meijer Electrotechniek aangelopen en dat is een schot in de roos gebleken. Met een grote klantvriendelijkheid, snelheid en professionaliteit zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen wij onze EV zeer gemakkelijk aan huis opladen voor lagere stroomkosten dan bij een publieke laadpaal. Ook de aanschaf en installatiekosten zaten voor ons op een heel acceptabel niveau, waardoor de prijs / kwaliteit verhouding zeer goed in balans is. Kortom zijn wij erg tevreden over de geleverde dienst van Eric Meijer Electrotechniek en kunnen wij dit bedrijf aan iedereen aanbevelen op dit gebied…!!!

Jack in 't Veld

⭐⭐⭐⭐⭐

Service: Installatie elektrische auto-oplader

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

wij helemaal blij!

Cas Cornelissen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben met Eric in contact gekomen omdat ik graag zonnepanelen wilde, mijn groepenkast laten aanpassen en een laatpaal nodig had voor mijn elektrische auto. Eric heeft hiervoor een duidelijke en heldere offerte gemaakt, voor een prima prijs. Alle werkzaamheden zijn goed en veilig uitgevoerd. Eric bezit ook alle apparatuur om veilig ter werken, en weet hoe hij deze moet inzetten. Ik geniet nog elke dag van mijn zonnepanelen en ben blij dat ik voor het bedrijf van Eric Meijer heb gekozen. Vandaar ik ook Eric graag bij iedereen aan wil raden

Han Colen

⭐⭐⭐⭐⭐

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Al vanaf het eerste contact denkt Eric met je mee en zoekt met je naar de beste oplossing. Vakkundig advies en installatie. Werkt netjes en komt zijn afspraken en planning na.

Service: Installatie elektrische auto-oplader
Ruud Westland

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft bij ons de laadbox voor onze auto geïnstalleerd. We zijn super tevreden met de manier waarop hij dit heeft gedaan!

Echte vakman en een top service.

Michel Visser

Formulier

Telefoon

06-40999206

Email

info@ericmeijerelectrotechniek.nl