06-40999206 ⭐⭐⭐⭐⭐ Google-reviews info@ericmeijerelectrotechniek.nl

ZONNEPANELEN

9

Uw zonnepanelenspecialist!

Fijn dat u meer informatie wilt over zonnepanelen! Wellicht heeft u interesse in kostenbesparing op uw energierekening of heeft u een groen hart? Inmiddels zijn velen u voorgegaan en heb ik al vele woningen voorzien van een nieuwe zonnepaneel-installatie. Ik kom persoonlijk bij u langs en met mijn jarenlange ervaring bespreek ik de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen die door mij persoonlijk worden geplaatst. 

9

Panelen

Panelen zijn er in diverse soorten en maten. Afhankelijk van de afmeting van uw dak en mogelijkheid tot plaatsing worden de panelen vakkundig geïnstalleerd waarbij ik zoveel mogelijk rekening houd met uw voorkeur en wensen. Op de panelen krijgt u fabrieksgarantie van  minimaal 25 jaar. Ik installeer uitsluitend Tier 1 panelen (klasse A) met een opbrengstgarantie. 

9

Omvormer

Ik werk uitsluitend met micro-omvormers van Enphase waarbij kwaliteiteit en veiligheid is gewaarborgd met een minimale levensduur van 25 jaar.

9

Monitoring

Op de installatiedag voorzien wij u van een Enphase app zodat u uw opbrengst zelf realtime kunt bijhouden. Tevens gratis monitoring op afstand. Hierdoor kan ik snel schakelen met u bij een eventuele afwijking.

Veiligheid voorop!

Wij installeren altijd volgens de meest recente veiligheidsnormen. Daarbij maken we o.a. gebruik van een steiger met Solarlift (indien mogelijk) en valbeveiliging. Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

⭐⭐⭐⭐⭐

Na mijn eerste telefoongesprek met Eric kwam hij vrij snel om het werk op te nemen teneinde een offerte uit te brengen voor het vervangen en “up to date” brengen van mijn groepenkast en het leveren en plaatsen van een zonnepaneelinstallatie. Gezien de lange levertijden elders was ik verrast dat dit alles binnen 3 maanden en volgens afspraak gerealiseerd kon worden.

Geen nonsens, gewoon goed advies, meedenken in mijn voordeel en een perfecte klus geklaard waarbij een stapje extra geen probleem was! Echt een aanrader!

Rick Engering

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric Meijer heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Na de aanvraag is hij snel komen kijken, binnen no time hadden we een offerte. Na akkoord kon er voor deze drukke tijd vrij snel een installatiedatum gepland worden. Op de afgesproken datum waren ze keurig op tijd aanwezig en de installatie is ook die dag afgerond. Als de opbrengsten ook goed zijn (dat is nog even afwachten) dan zijn wij helemaal blij!

Bente Knulst

⭐⭐⭐⭐⭐

Professionele aanpak van traject tot plaatsing zonnepanelen op mijn woning en vernieuwing meterkast. Komt afspraken na, werkt netjes, goede communicatie voor tijdens en na plaatsing. Is een kleine lokale leverancier waar mijn voorkeur naar uit ging. Ik kan Eric derhalve aanbevelen.

Karin Kolen

⭐⭐⭐⭐⭐

Super tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. Reageert snel, geeft goed advies, komt afspraken na en werkt netjes. Zeker een aanrader!

Linda van Loon-de Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

Zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Goed rekening gehouden met de zon zodat er maximaal rendement onstaat. Praktisch is dat je om de panelen heen kan lopen voor stel dat er toch iets mis gaat of niet goed is.

Carool Boagaerts

⭐⭐⭐⭐⭐

Na goed advies heeft Eric bij ons 13 zonnepanelen geplaatst. De installatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd en we zijn er heel blij mee.

Harold de Rooij

⭐⭐⭐⭐⭐

Erik heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Een vakman die meedenkt in oplossingen.
Levert netjes en goed werk af, en komt zijn afspraken na.
Niet verder zoeken Erik bellen.

Hans van den Dungen

⭐⭐⭐⭐⭐

Oude zonnepanelen werden vervangen voor nieuwe. Zeer goede service. Afspraak is afspraak. Prettig in de omgang. Is allert bij meldingen van het systeem.

Djay P

⭐⭐⭐⭐⭐

Zonnepanelen geïnstalleerd door Eric. Telefonisch advies gekregen en vervolgens ook nog even komen kijken omdat we dat graag wilden. Vervolgens op korte termijn installatie van zonnepanelen. Kundig en goed advies. Laat nu de zon maar schijnen.

Dominique Brans

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Alles keurig, tijdig en conform afspraak verlopen. Vooraf geeft Eric eerlijk aan wat wel handig is en ook wat niet, ziet mogelijkheden voor wat de beste oplossing is. Echt een vakman waar we zeker nog vaker gebruik van zullen maken.

Carin van Poppel

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt een man van afspraken  werkt super netjes. heeft bij ons 17 zonnepanelen gelegd echt een aanrader. Wij hebben er zeker geen spijt van ,en raden Eric echt aan

Dennis Janssen

Formulier

Telefoon

06-40999206

Email

info@ericmeijerelectrotechniek.nl