06-40999206 ⭐⭐⭐⭐⭐ Google-reviews info@ericmeijerelectrotechniek.nl
Uw schakel naar veilige electra!
DienstenNeem contact op
Succesverhalen

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Geen verkoper of adviseur in een net pak, maar een echte vakman die alles zelf uitvoert. Eric geeft goed advies en denkt met je mee.Bram van Dongen

⭐⭐⭐⭐⭐

Al vanaf het eerste contact denkt Eric met je mee en zoekt met je naar de beste oplossing. Vakkundig advies en installatie. Werkt netjes en komt zijn afspraken en planning na.Ruud Westland

⭐⭐⭐⭐⭐

Zonnepanelen in april geplaatst en zeer tevreden over prijs en hoe alles is gegaan. Ook achteraf kan ik met vragen terecht. AanraderMark van Oirschot

⭐⭐⭐⭐⭐

Vakman die bij ons de gehele badkamer + 1 toilet gerenoveerd heeft. Prijs kwaliteit is goed en Eric is niet alleen heel kundig maar ook iemand die je volledig kunt vertrouwen. Wij kunnen eenieder Eric aanraden.Roger Brocken

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric denkt mee in de uit te voeren werkzaamheden (meterkast vervangen en diverse groepen extra aangesloten alsmede aansluitingen voor de nieuwe keuken gerealiseerd) en werkt netjes. Erg vriendelijk in de omgang en heeft meerwerk meteen mee uitgevoerd.

Frank K.

⭐⭐⭐⭐⭐

Echt een man van afspraken  werkt super netjes. heeft bij ons 17 zonnepanelen gelegd echt een aanrader. Wij hebben er zeker geen spijt van ,en raden Eric echt aan

Dennis Janssen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vakman waarbij afspraak is afspraak geldt! Super tevreden over Eric!

Iwan Jacobs

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft bij ons de badkamer en wc beneden gesloopt en weer opgebouwd. We zijn erg tevreden met het resultaat! Tijdens het opbouwen zijn we tegen wat kleinigheidjes aangelopen en in overleg met of na advies van Eric is alles opgelost. Heldere en eerlijke offerte, strakke planning en hele goede tegelzetter en stukadoor. Al met al een aanrader.

Claudia Elizondo

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric is een prettig persoon in de omgang en zeer deskundig in het installeren en omleggen van zowel water-, afvoer- en elektraleidingen. Hij reageert snel en is zeer flexibel in het plannen van werkzaamheden. Helemaal blij mee.

Marc Voncken

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft mijn groepenkast uitgebreid tegen een eerlijke prijs. Hij is vriendelijk en komt zijn afspraken goed na. Kortom, ik zie geen reden om niet met hem in zee te gaan. Eric succes met jouw bedrijf!

Rob de Graauw

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft bij ons de basis gelegd voor een compleet nieuwe keuken. Hij levert wat hij beloofd en is elke dag stipt op tijd en levert bovendien kwaliteit. Ook in de nazorg is hij erg servicegericht en begaan met wat hij oplevert bij de klant

Nathalie van Hooijdonk

⭐⭐⭐⭐⭐

Garage voorzien van elektra. (groepenkast en onderverdeling diverse aansluitpunten). Eric is erg vriendelijk, precies en creatief in het maken van een goede oplossing. Een topper die ik zo weer zou vragen.

Stefan Schonewille

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric Meijer is een deskundige installateur die goede adviezen geeft. Reageert snel op een aanvraag en komt afspraken na. Heeft 28-2-22 een nieuwe groepenkast geleverd en geïnstalleerd. Het is een nette vriendelijke man die je gerust in huis kunt halen. Op 2e Paasdag 18-4-22 heeft Eric Meijer mijn defecte omvormer vervangen en een nieuwe gemonteerd. Ook prijstechnisch is het met Eric Meijer goed zaken doen.

Harrie Wijnans

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijn bedrijf. Snel reagerend, professioneel en flexibel. Wat wil je nog meer?

Mark Koopmans

⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag is Eric Meijer bij ons op het parkeerhof een storing aan de verlichting komen oplossen. Hij heeft dit zeer vakkundig opgelost. Top Service. Jij gaat meer van ons horen.

Ben van Berkel

⭐⭐⭐⭐⭐

Sympathiek, werkt netjes en zorgvuldig en kan echt alles. Heeft bij mij de meterkast uitgebreid, stopcontacten aangelegd en gerepareerd. Reageert altijd op je vragen en geeft goed advies. Dik tevreden!

Jessica van Etten

⭐⭐⭐⭐⭐

Levert super werk, snel en accuraat. Prijstechnisch ook aan te bevelen.

Anita Smans

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft ons helemaal ontzorgd door alles te regelen voor onze nieuwe keuken, hal en toilet. Hij heeft met zijn ploeg van stucadoors, tegelzetters en verwarmingsmonteurs prima werk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk. Wat ook erg fijn is is dat Eric heel snel reageert en zich aan afspraken houdt. Alles verliep zoals het van te voren afgesproken was en als er een probleem was (bijvoorbeeld door de sneeuwstorm) werd het heel snel opgelost. Kortom, we zijn heel tevreden.

Wendy van Lieshout

⭐⭐⭐⭐⭐

Erik was een snelle hulp bij nood,heeft ons goed geïnformeerd en een duidelijk plan opgesteld.
Nadat het water in de meterkast naar beneden kwam vanwege een lek onder het bad heeft Erik ons snel,goed en vakkundig geholpen,en een dag later was er al een groepenkast geplaatst.
Top installateur en een aanrader voor iedereen.

Antoinette van Wanrooij

⭐⭐⭐⭐⭐

Na de aanschaf van onze volledig elektrische wagen, gingen wij op zoek naar de juiste partij om bij ons een wallbox (laadpaal) te laten installeren. In onze zoektocht zijn we tegen Eric Meijer Electrotechniek aangelopen en dat is een schot in de roos gebleken. Met een grote klantvriendelijkheid, snelheid en professionaliteit zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen wij onze EV zeer gemakkelijk aan huis opladen voor lagere stroomkosten dan bij een publieke laadpaal. Ook de aanschaf en installatiekosten zaten voor ons op een heel acceptabel niveau, waardoor de prijs / kwaliteit verhouding zeer goed in balans is. Kortom zijn wij erg tevreden over de geleverde dienst van Eric Meijer Electrotechniek en kunnen wij dit bedrijf aan iedereen aanbevelen op dit gebied…!!!

Jack in t Veld

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric heeft bij ons de laadbox voor onze auto geïnstalleerd. We zijn super tevreden met de manier waarop hij dit heeft gedaan!

Echte vakman en een top service.

Michel Visser

⭐⭐⭐⭐⭐

Superblij met onze mooie badkamer, met alles wat we wilden. Grote wandtegels, ruime inloopdouche, dubbele wasbak met spiegel die niet aanslaat als je doucht. Spotjes met superdim. Echt topwerk geleverd Eric. Super bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Agnes Benders-Musters

Formulier

Telefoon

06-40999206

Email

info@ericmeijerelectrotechniek.nl